CE

Sök
Stäng denna sökruta.
CEöversättningsbyråTjeckiska – Professionell översättning till och från tjeciska

Tjeckiska – Professionell översättning till och från tjeciska

Behöver du tillförlitliga översättningstjänster på tjeckiska? CE erbjuder professionella tjeckiska översättningar åt kunder över hela världen.

Vårt team är högkvalificerat inom det tjeckiska språket, vilket säkerställer korrekt kommunikation mellan olika kulturer utan missförstånd eller kulturella problem. Vi garanterar alltid snabba leveranser av dina tjeckiska översättningar.

Varför välja CE för dina tjeckiska översättningsbehov?

 • 850 professionella tjeckiska översättare
 • 364 950 översatta tjeckiska ord
 • 2 750 tjeckiska översättningsprojekt
 • Projektledning & kvalitetskontroll
 • Konkurrenskraftiga priser

Våra tjeckiska språktjänster

Översättningar mellan svenska och tjeckiska

Att översätta till tjeckiska kan vara både komplicerat och spännande, då det är ett unikt språk med olika nyanserade innebörder att utforska.

Översättningar mellan svenska och tjeckiska, samt mellan engelska och tjeckiska utgör de två vanligaste formerna av tjeckiska översättningstjänster. Oavsett om du behöver översättning från svenska till tjeckiska eller från tjeckiska till svenska, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa, pålitliga och korrekta tjänster.

Vi förstår vikten av att vara uppmärksam på detaljer vid tjeckiska översättningar för att säkerställa att innebörden inte går förlorad.

Tjeckiska spellokaliseringstjänster

CE:s erfarna team erbjuder förstklassiga tjeckiska lokaliseringstjänster åt spelutvecklare, med innehåll som är både naturligt och kulturellt anpassat. Låt oss förvandla ditt spel till en attraktiv produkt på tjeckiska.

Vi strävar efter att leverera noggranna översättningar med en djup förståelse för din målgrupp, samtidigt som vi håller oss inom tidsramarna. Med flera års erfarenhet inom branschen kan vi garantera professionell och aktuell spellokalisering av spel på tjeckiska.

Medicinska översättningstjänser till tjeckiska

Våra medicinska tjeckiska översättningstjänster är kända för hög kvalitet och skräddarsydda lösningar. Från samtyckesdokument för etiketter och produktinformation för olika läkemedel kan tjeckisktalande kunder behöva exakta medicinska översättningar som uppfyller lagstadgade krav.

Med våra inhemska tjeckiska lingvister världen över kan du försäkra dig om att dina översättningar uppfyller högsta möjliga standard för precision. Oavsett om det gäller medicinsk översättning till tjeckiska eller andra europeiska språkkrav, kan du lita på oss för pålitlig support och tillförlitliga resultat.

Tekniska översättningstjänster på tjeckiska

CE översättningsbyrås tekniska översättningstjänster för tjeckiska tar hänsyn till nyanserna av tjeckisk kultur, dess språk och teknisk terminologi. Tjeckiska är komplext med många dialekter, vilket kan vara utmanande för dem som inte är bekanta med språket.

Genom att använda våra tekniska översättningstjänster på tjeckiska låter du en expert överföra din text korrekt och med god fingertoppskänsla. Vi erbjuder högkvalitativa tjeckiska översättningar som håller även de strängaste tidsramarna under de mest utmanande förhållandena.

Tjeckiska fordonsöversättningar

Våra tjänster för tjeckiska fordonsöversättningar tar dina dokument till nya höjder! CE kan lyfta ditt tjeckiska varumärke med korrekta och pålitliga tjeckiska fordonsöversättningar. Våra modersmålsöversättare och kvalitetssäkringsteam garanterar att alla tjeckiska fordonsrelaterade lokaliseringsprojekt levereras punktligt utan undantag!

Så om du behöver tjeckiska fordonsöversättningstjänster, se till att kolla in våra tjänster!

Tjeckiska översättningstjänster inom turism och gästfrihet

Tjeckien är ett fantastiskt resmål för besökare från hela världen. För att möta det ökande antalet besökare investerar tjeckiska företag ofta i översättningstjänster för att kunna ge bästa möjliga service åt gäster från olika länder och kulturer.

CE är en av organisationerna som erbjuder tjeckiska företag omfattande översättningstjänster inom turism och gästfrihet. Vi är kända för våra högkvalitativa tjeckiska översättningar som alltid lever upp till våra kunders förväntningar.

Teamet på CE erbjuder även flerspråkig copywriting, transkreation, granskning och korrekturläsning, maskinöversättning och redigering samt programvarulokalisering. Allt detta utformat för att underlätta affärsprocessen för tjeckiska leverantörer.

Med ett omfattande utbud av internationella tjänster är vi väl positionerade för att stödja och stärka den tjeckiska turismen!

Språkprofil för tjeckiska

Det tjeckiska språket är ett västslaviskt språk som är nära besläktat med slovakiska och polska. Det är det officiella språket i Tjeckien och används i stor utsträckning av tjeckiska talare över hela världen.

Tjeckiska är ett något mer utmanande språk, vilket kan göra det svårt att förstå för dem med mindre erfarenhet. Därför är det avgörande att använda en professionell tjänst som använder sig av modersmålstalare med en djupgående kunskap inom språket när du översätter till eller från tjeckiska. Detta för att säkerställa korrekta översättningar med bevarat sammanhang och intonation.

Hur vi hanterar tjeckiska översättningar

Tjeckiska översättningar kan vara komplicerade och tidskrävande, men med CE:s expertis och erfarenhet får vi jobbet gjort snabbt och korrekt. Dina tjeckiska översättningar hanteras med professionell precision av våra kompetenta tjeckiska översättare, specialiserade inom flera olika områden.

 • Kunder väljer våra tjeckiska översättningstjänster eftersom vi alltid erbjuder högkvalitativa, precisa och pålitliga översättningar
 • Vårt team av tjeckiska översättare består av professionella lingvister som är specialiserade inom olika områden som företagande, ekonomi, juridik, marknadsföring och teknisk dokumentation
 • Vi säkerställer att alla tjeckiska översättningar uppfyller våra höga kvalitetskrav inom överenskommen tidsram
 • Våra tjeckiska översättningstjänster är pålitliga med konkurrenskraftiga priser, vilket gör oss till det självklara valet för tjeckiska översättningsbehov

Kontakta oss för professionella översättningar på tjeckiska

 • Fyll i det nedanstående mailformuläret
 • Bifoga dokumenten som ska översättas
 • Klicka på skicka och invänta sedan svar från en av våra projektledare
 • Vi återkommer till dig så snart som möjligt med en kostnadsfri offert för ditt projekt

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök