Kvalificerad kunskap och rätt rådgivare för just er

Allt förändras konstant: Marknader, regelverk, produktionsmetoder, klimat, människor. Och mycket annat. Den som vill skaffa sig både överblick och kunskap i detaljer har en enorm uppgift framför sig. Speciellt när det gäller inblick i hur det fungerar i länder utanför Sverige. Det är där vi kommer in i bilden.
Utlandskonsulten har under åren samlat på sig värdefull kunskap om näringsliv, affärer, industri, import/export, media, ekonomi, statistik, nationella arkiv, m.m. i många av världens länder. Den kunskapen delar vi gärna med oss av åt våra kunder när de behöver det.
På den här sidan finns en kort överblick över vad vi kan hjälpa er med. Om du inte hittar exakt den tjänst ni är ute efter, kontakta oss gärna ändå. Vi har lång erfarenhet av att finna kreativa lösningar åt våra uppdragsgivare.

Information

Tillgång till arkiv, databaser, rapporter, data

Nationella data på främmande språk kan vara svårt att få tag på för utomstående. Utlandskonsulten använder sig av lokala expertteam som tar fram exakt den information ni behöver.

Oavsett om ni är intresserade av statistik, företagsrapporter, offentligt tillgänglig kontaktinformation till företag eller privatpersoner, regeringsarkiv, olika typer av viktiga data i länder utanför Sverige, har vi möjlighet att få fram de uppgifterna åt er.

Gå inte miste om viktig nyckelinformation som kan vara avgörande för er framgång. Dra nytta av den samlade kraften hos våra informationskonsulter.

Inkasso

Indrivning av obetalda fakturor i utlandet

Det kan vara mycket lukrativt att handla med företag utanför Sveriges gränser, men man måste samtidigt vara medveten om riskerna. Vad händer om kunden vägrar att betala era fakturor? Då behöver ni en påtlitlig inkassopartner.

Vår avdelning för utlandsinkasso hanterar idag stora flöden av förfallna fakturor gentemot utlandet, dels genom våra egna kontor i olika länder men även genom etablerade inkassonätverk. Vilken lösning som är bäst för er beror på var i världen er kund befinner sig. Vi tar fram den bästa lösningen för respektive land och er verksamhet.

Konsulttjänster

Våra duktiga experter står redo med goda råd

Ibland behöver man lite extra hjälp för att hitta rätt med sin verksamhet, speciellt om man står inför utmaningar som främmande länder, kulturer och språk. Vi erbjuder flera olika arbetskoncept som kan hjälpa er på vägen.

Hela vårt koncept bygger på nära samarbete med utländska konsulter som är specialister inom sina respektive länder, branscher och ämnesområden. Många av dem är universitetsutbildade ingenjörer, akademiker och statsanställda - redo att finna lösningar åt er. Detta gör att vi kan erbjuda våra uppdragsgivare en totallösning utan kompromisser.

Mediabevakning

Få full överblick på omvärlden

Det kan vara svårt att filtrera relevant information i det ständiga mediabruset. Med vår tjänst får ni veta exakt vad som händer, när det händer.

Ta del av vad som skrivs i olika länder och på olika språk om företag, kunder, leverantörer, produkter, tjänster, er själva. Upptäck affärsmöjligheter genom snabb information om positiva nyheter eller förändringar hos dina affärspartners. Fånga upp signaler före alla andra och håll dig uppdaterad utan att störas av det dövande mediabruset. Med vår mediabevakningstjänst hålls du ständigt uppdaterad med den senaste informationen.

Översättning

Till och från de flesta språk i världen

Tack vare vårt stora team av externa översättare kan vi erbjuda snabba och flexibla översättningstjänster. Vår långa erfarenhet inom branschen har hjälpt oss att skapa ett nätverk av pålitliga och yrkesskickliga medarbetare runt om i hela världen. Det gör att vi kan leverera översättningar i över 450 språkkombinationer åt ett brett spektrum av branscher och industrier.

Vi är bland annat specialiserade på översättningar av teknisk dokumentation, användarhandböcker och bruksanvisningar, webbplatser, kommunikation, marknadsföring och texter för den offentliga sektorn. Vi översätter årligen miljontals ord åt våra samarbetspartners.

Vill du veta mer? Kontakta oss idag!

error: Innehållet är skyddat