CE

Sök
Stäng denna sökruta.
CEöversättningsbyråTibetanska – Professionell översättning till och från tibetanska

Tibetanska – Professionell översättning till och från tibetanska

CE kan förse dig med tibetanska översättningar av högsta kvalitet. Vi har ett dedikerat team av tibetanska lingvister som översätter till och från tibetanska.

Våra tibetanska översättningstjänster inkluderar tekniska dokument, manualer, böcker och andra affärsdokument, för att bara nämna några.

Du kan vara helt säker på att dina dokument kommer att översättas med högsta exakthet av vårt team av infödda tibetanska talare.

Tibetanska översättningstjänster

CE översättningsbyrå erbjuder ett brett utbud av tibetanska översättningar och språklösningar. Vårt team av tibetanska experter står tillgängliga för alla typer av projekt, från forsknings- och produktdokument till flerspråkig webbplatslokalisering. Vårt team förstår de språkliga nyanserna mellan olika språktyper och producerar översättningar som både är trogna källtexten samt är lätta att förstå för målgrupperna.

Dessutom känner vårt team igen alla kulturella referenser som finns i källtexten och justerar dem efter behov för kulturellt relevanta översättningar. Vi prioriterar kundnöjdhet framför allt annat, så du kan vara säker på att du kommer att få högkvalitativa tjänster med kvalitetsgaranti.

Med många års erfarenhet i branschen kan du lita på att vårt team på CE hanterar dina tibetanska översättningsbehov så effektivt som möjligt!

Tibetanska skriftliga översättningstjänster

Skriftlig tibetansk översättning är en kritisk färdighet för alla som deltar i tibetanska studier och språkprojekt. Det tibetanska språket innebär unika utmaningar eftersom dess skript är baserat på tibetansk fonetik, inte använder mellanslag mellan ord, har komplexa regler för uttal och mest av allt är starkt beroende av visuellt sammanhang för att korrekt begripa skriftliga idéer. Detta innebär att tibetanska översättare måste vara välbekanta med tibetanska skrifter och den kultur som omger dem för att korrekt tillhandahålla översättningar från tibetanska till andra språk.

På CE erbjuder vi tibetanska skriftliga översättningstjänster som är skräddarsydda för varje kunds behov. Våra tibetanska dokumentöversättningar är tydliga och korrekta, snabba, tillförlitliga och kostnadseffektiva. Med vårt team av tibetanska experter kan du tryggt lita på att vi får ditt uppdrag gjort på nolltid, oavsett vilken del av världen du lever i.

Översättningar mellan tibetanska och svenska

På CE erbjuder vi heltäckande översättningar från tibetanska till svenska, samt från svenska till tibetanska. Våra översättningar görs med största noggrannhet och professionalitet, vilket säkerställer att våra kunder får bästa möjliga produkt. Vi tillhandahåller snabba och prisvärda översättningar och lovar utmärkt kundservice.

Vårt team består av erfarna tibetanska översättare som har kunskapen att enkelt och effektivt översätta komplex dokumentation. Deras kunskap garanterar att ditt material översätts korrekt oavsett komplexitet.

Oavsett vilken produkt du behöver översätta till endera av språken, kan du vara säker på att våra svensk-tibetanska översättare ser till att korrekt grammatik, syntax och innebörd kommuniceras med tydlighet.

Juridisk översättning på tibetanska

Förutom skriftliga översättningar av hög kvalitet erbjuder vi ett komplett utbud av juridiska tibetanska dokumentöversättningstjänster åt alla som funderar på att resa, arbeta eller göra affärer i regionen.

Juridisk översättning är en viktig tjänst för de som behöver en korrekt tolkning av dokument. Från officiella födelseattester, dödsattester, vigselbevis, körkort och mera, har våra skickliga juridiska tibetanska facköversättare ingående kunskaper om relevanta lagar och förordningar för att säkerställa absolut noggrannhet.

Alla dokument som kräver juridisk tibetansk översättning behandlas med största omsorg erfarna yrkesmän som legitimerar innehållet i varje dokument som produceras.

Certifierad översättning på tibetanska

Certifierade tibetanska översättningstjänster är ett bra sätt att säkerställa noggrannheten och kvaliteten på dina översättningar. Våra certifierade tibetanska översättare har effektiv kommunikationsförmåga, kunskap om teknisk terminologi och expertis inom alla specialiserade områden som säkerställer att dina dokument, böcker och ljudinspelningar konverteras korrekt till tibetanska.

Vi kan också tillhandahålla certifierade tibetanska översättningar för juridiska dokument som kontrakt och födelseattester. Med våra certifierade översättningstjänster kan du vara säker på att ditt projekt kommer att slutföras enligt högsta möjliga standard för alla branscher eller ändamål.

Våra tibetanska översättare tillhandahåller certifierade översättningar som uppfyller de stränga krav som statliga myndigheter förväntar sig. Även om priset för certifierade dokument är högre är det fortfarande en prisvärd tjänst som kommer att säkerställa att du har korrekta dokument när de presenteras för en tibetansk tjänsteman.

Webbsajtöversättning och lokalisering på tibetanska

Tibetanska webbsajtöversättningar kräver ett exakt öga och uppmärksamhet på detaljer och texter som tilltalar infödda tibetanska talare. Därför är det viktigt att arbeta med infödda tibetanska översättare som förstår inte bara orden, utan också betydelsen bakom dem. Det är den svåraste delen i alla webbplatsöversättningar.

Om du vill översätta din sajt till tibetanska står våra tibetanska översättare gärna till tjänst och producerar högkvalitativt tibetanskt innehåll. Med hjälp dem kan du vara säker på att din tibetanska webbplats kommunicerar med sina besökare på ett sätt som de förstår.

Tibetansk språkprofil

Tibetanska, även känd som bodish, är ett östtibetanskt språk i den tibeto-burmanska familjen som talas i Tibet och andra tibetanska regioner i Kina. Den har en lång historia som går tillbaka till 600-talet. Tibetanska är ett officiellt språk i den tibetanska autonoma regionen och används också i delar av Indien, Nepal, Bhutan och Myanmar.

Tibetanska är välkänt för sin distinkta tibetanska skrift som officiellt antogs på 600-talet när den ersatte en tidigare skrift som användes av tibetanska forskare. Med över 6 miljoner talare över hela världen, är tibetanska är ett utbrett språk med sitt eget unika litterära arv som består av översättningar av indisk buddistisk litteratur samt ursprungliga tibetanska litterära, religiösa, historiska och medicinska verk.

Idag har modern klassisk tibetanska blivit ett standardspråk som används i alla tibetanska regioner för utbildningsändamål, med infödda talare som sträcker sig från Lhasa till norra Indien.

Få kostnadsfri offert för tibetansk översättning!

Professionella tibetanska översättningar är bara några klick bort! Skicka in dina dokument via vårt nedanstående mailformulär så får du en kostnadsfri offert från en av våra erfarna projektledare. Svarstiden är kort och offerten innehåller all nödvändig information om projektet.

Om du har ytterligare frågor om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss – våra vänliga projektledare svarar gärna på alla dina frågor.

Professionella tibetanska översättningar från CE översättningsbyrå – prova nu!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök