CESökmotoroptimeringLänkar

Länkar

Spelar stor roll

Vårt resultatdrivna tillvägagångssätt för länkbyggande är perfekt för företagare med ambitiösa mål att vara den främsta webbplatsen i sin bransch. Back-linking spelar en massiv roll i våra SEO-strategier.
Våra strategier har fört webbplatser från noll till att ranka som nummer ett inom några månader – med länkbyggnad i centrum av allt. Vi är angelägna om att arbeta med andra fantastiska företag som vill se progressiva och hållbara resultat. Om du letar efter en länkbyggnadsstrategi som gör att Google ger dig den auktoritet du förtjänar, leta inte vidare.

Hur våra länkbyggnadstjänster ökar dina Google-rankningar

Backlink-granskning

Under vår revisionsprocess av bakåtlänkar analyserar vi din nuvarande backlink-profil. En fullständig bild av aktuella bakåtlänkar hjälper oss att förstå vad du behöver för att överträffa dina konkurrenter. Denna granskning avgör om du har rätt länkmix för att förbli konkurrenskraftig. Under denna process upptäcker vi också potentiellt skadliga bakåtlänkar som kan hindra dig från att nå den höga rang du förtjänar.

Nyckelord – forskning och strategi

Våra länkbyggnadsexperter utför detaljerad sökordsforskning för att upptäcka rätt ankartexter att använda i din länkbyggnadsstrategi. Ankartexter anger de strategiska sökord vi väljer att bygga dina länkar på, så Google erkänner dig som en auktoritet för dessa specifika frågor relaterade till din bransch.
Nyckelordsforskningsprocessen gör det möjligt för oss att förstå rätt länkbalans. Överoptimering, eller att ha för mycket av en viss länktyp, är ett vanligt misstag av mindre erfarna länkbyggande företag. CE har expertis för att bygga din sökordslista samtidigt som du undviker dessa vanliga misstag.

Undersökning av konkurrentlänkar

Processen börjar med en omfattande analys av toppkonkurrenters webbplatser. Denna analys inkluderar en utvärdering av varje konkurrents länkprofil, samt en bedömning av deras SEO onsite och offsite.
Vår länkprospektering är överlägsen eftersom den tar ett mer holistiskt och omfattande tillvägagångssätt för att identifiera potentiella länkmöjligheter. Snarare än att bara förlita sig på generiska analysverktyg tittar CE på ett brett spektrum av faktorer, inklusive webbplatstrafik, bakåtlänkprofiler och engagemang i sociala medier. Detta låter oss identifiera högkvalitativa länkmöjligheter som andra byråer vanligtvis missar.

Reparation av trasiga länkar

Detta är ett bra sätt att förbättra din webbplats SEO. Genom att identifiera och reparera trasiga länkar på din webbplats kan CE hjälpa dig att identifiera enklare sätt att bygga auktoritet på webben. Dessutom kan reparation av trasiga länkar hjälpa till med den allmänna hälsan på din webbplats. 

Länkspårning och rapport

Vi arbetar ständigt för att se till att dina bakåtlänkar förblir levande. Att upprätthålla högkvalitativa länkar kräver konsekventa rapporter, så att vi vet vad som behöver ändras. Genom dessa rapporter håller vi dig uppdaterad om var ditt företag är och var det kommer att vara.
Denna regelbundna rapportering sparar tid och pengar, så att du kan fokusera på din verksamhet istället för bakåtlänkande kampanjer.

Välrenommerade webbplatser

Webbplatser med långvarigt rykte får hög prioritet. Detta kommer från att ha äldre domäner och välkänt varumärkesrykte för just det ämnet. CE:s team har relationer med webbansvariga/redaktörer för de bästa webbplatserna inom ett brett spektrum av branscher. Vi vet hur man får länkar från dem till ditt företags webbplats, vilket gör dig lika pålitlig som de är.

Kontextuell relevans

Läsare är mer benägna att klicka på innehållslänkar än andra typer av navigeringslänkar. En länk som är väl integrerad i artikelns sammanhang väcker mer intresse eftersom den indikerar att den ger ytterligare information. CE ser till att dina länkar passar sömlöst i artiklar på auktoritetswebbplatser. Vi använder relevanta sökord och gör rätt kombination av ankare och icke-ankartext för dina länkar. Denna länkmix försäkrar att du är en auktoritet på de mest avgörande branschämnena. CE länkbyggande tjänster ger dig rätt kombination, så Google vet att du är en värdefull bidragsgivare till din bransch.

Kvalitetsinnehåll

Google lägger högre värde på webbplatser som producerar högkvalitativt innehåll. Om en webbplats gör fördelaktiga och tankeväckande artiklar som förändrar din bransch vill du ha deras länk. Våra länkbyggare kan få dig bakåtlänkar från dessa webbplatser, vilket säkerställer att denna webbplats ger dig automatiskt erkännande av din auktoritet och affärsvärde.

Hög domänmyndighet

En av de viktigaste aspekterna av en kvalitativ bakåtlänk är domänens auktoritet. CE:s länkbyggare tillhandahåller länkar till din webbplats från de mest välrenommerade webbplatserna i din nisch. Vårt team når ut till webbplatser med den högsta domänauktoriteten (DA). Genom att göra detta kan du nå fler kunder och se resultat på kort tid.

Vår länkbyggnadsprocess i sex steg

Vanliga frågor

Länkbyggnadstjänster tillhandahåller relevanta länkar från andra webbplatser till dig. Dessa länkar ger dig mer auktoritet, vilket hjälper dig att ranka högre på alla sökmotorer och få fler leads och relevant trafik som ett resultat. Det snabbaste sättet att utnyttja dessa tjänster är genom en länkbyggande byrå. Det är en aspekt av alla digitala marknadsföringsbyråer som erbjuder kompletta tjänster. 
Utan att bygga en backlink-logg kommer Google inte att enkelt kunna upptäcka din webbplats auktoritet. Sökmotorer kommer inte att kunna identifiera din online-närvaro utan länkar. Din målgrupp kommer också att ha svårt att hitta dig om du inte erkänns av Google. 
Våra länkbyggande tjänster inkluderar en komplett sexstegsprocess som börjar med analys och slutar vid implementering. Det säkerställer att du får fler organiska trafikkällor på grund av dess prestanda. Vårt team erbjuder också regelbundna rapporter och gästbloggtjänster. Detta säkerställer att du får en komplett uppsättning digitala marknadsföringstjänster. 
De flesta små grupper når ut och erbjuder gästbloggar för att få bakåtlänkar. Detta levererar kvalitetsinnehåll till den person du kommunicerar med, samtidigt som du får en bakåtlänk. Problemet med denna manuella uppsökande taktik är att den är tidskrävande. Den kräver att du lägger ner mer ansträngning för mindre resultat. 
Vårt team erbjuder en backlink-tjänst som säkerställer att du får regelbundna rapporter. Du kan också följa dem ytterligare med verktyg som Google Analytics. CE fokuserar på att tillhandahålla en helt transparent process vid rapportering tillsammans med vår implementering av backlink-strategi.
En kvalitativ webbplats för bakåtlänkning kommer från dess domänauktoritet, innehållskvalitet och branschmål. Detta säkerställer att eventuell bakåtlänkplacering ger dig den bästa chansen att få exponering. Oavsett om du är en del av en finansnisch eller en konkurrenskraftig teknisk nisch måste du få exponering genom de bästa länkarna. Att känna till dessa länkar är en del av vårt jobb.
Vår länkbyggande process beror på våra kunders krav och vilket länkbyggande paket de väljer. Vi utför initialt en djupgående analys av din webbplats och dess backlink-profil. Våra data hjälper oss att förstå antalet länkar som din webbplats behöver för att uppnå höga rankningar. När vi sammanställer vår länkbyggnadsstrategi anger vi ett månatligt minimum av länkar som vi planerar att nå och ofta överträffa.
Länkbyggnad är en av de viktigaste rankningsfaktorerna i vårt SEO-arbete. När du investerar i länkbyggande bör du förstå att det är en process som tar tid, men som lägger grunden för långsiktig framgång. Den tid det tar för dig att se resultat beror på antalet byggda länkar och deras kvalitet. ces team använder endast white hat-strategier för att bygga kvalitetslänkar för dig. Våra beprövade metoder säkerställer att du ser positiva resultat strax efter att vi börjar bygga din backlink-profil.

Varför välja CE för era länkbyggnadstjänster?

Grundlig webbplatsanalys

Om din webbplats inte växer kräver den en fullständig analys från rätt specialister. Vårt team kan fylla luckorna, identifiera topputövare och skapa en omfattande strategi baserat på vad du behöver. ces kompletta sajtanalys har visat resultat inom 13 veckor. Ditt företag förtjänar ett team som kan generera resultat. 

White hat-strategier

White hat-länkbyggnad innefattar processen att bestämma de bästa webbplatserna och säkraste domänerna. Detta fokus undviker alternativet (black hat-strategier) som försöker manipulera Google på ett sätt som höjer din rankning. De extra steg som vi tar för ditt företag kommer att säkerställa att du uppnår långsiktig framgång. Du vill vara säker på att ditt SEO-länkbyggnadsteam är lika grundliga som du är med ditt företag. 

Datadrivna kampanjer

Ord är ord, vilket innebär att ingenting spelar någon roll om vi inte kan bevisa det för dig. Så när vi säger att din ROAS kan öka med tio gånger, är det baserat på våra tidigare kundupplevelser. Vår länkbyggande process fokuserar på datadrivna element som bevisar för dig att vår process fungerar. Förvänta dig regelbunden rapportering, så att du vet exakt hur ditt företag kommer att växa.

Professionellt och resultatinriktat team

CE är ingenting utan sitt professionella länkbyggnadsteam. Vår personal fokuserar på att fastställa mål och erbjuda dig (företagsägaren) transparens. Denna resultatdrivna process kommer från att känna till de bästa länkbyggande strategierna. För att öka din sökmotorrankning erbjuder vi ett grundligt, beprövat och professionellt tillvägagångssätt i allt vi gör. Kontakta våra proffs idag för att se detta i praktiken. 

Kundfokuserat tillvägagångssätt

Inget av detta spelar någon roll utan dig. Vi vet hur mycket hjärta och själ du lägger i ditt företag, så du behöver ett SEO-team med samma passionsnivå. Vårt backlinking-team på CE har ett helt kundfokuserat tillvägagångssätt för att säkerställa att du är nöjd med resultaten. Vår transparenta process hjälper dig att grundligt förstå och kontrollera allt vi gör för ditt företag. 

Vi är stolta över de länkar vi skapar

Auktoritativa

Skalbara

White hat

Relevanta

Effektiva

Resultatdrivet tillvägagångssätt för länkbyggande
Ger dig den auktoritet du förtjänar