CE

Sök
Stäng denna sökruta.
CEöversättningsbyråRumänska – Professionell översättning till och från rumänska

Rumänska – Professionell översättning till och från rumänska

CE översättningsbyrå erbjuder olika typer av rumänska översättningar av hög kvalitet åt företag, organisationer och privatpersoner.

Vi har ett riktigt bra team av erfarna rumänska översättare som är kunniga inom en mängd olika branscher och ämnen, så att vi kan producera korrekta och kulturellt lämpliga rumänska översättningar för alla typer av dokument eller projekt.

Professionella rumänska översättningstjänster

Som professionell leverantör av rumänska översättningstjänster erbjuder CE tjänster som:

 • Skriftliga rumänska översättningar
 • Rumänska dokumentöversättningar
 • Rumänska certifierade översättningar
 • Lokalisering av webbsajter, programvara och handböcker
 • Desktop publishing och typografi
 • Rumänska röstöversättningar

Skriftliga rumänska översättningstjänster

Skriftliga rumänska översättningstjänster är ett viktigt verktyg för företag och privatpersoner som behöver kommunicera med en rumänskspråkig publik. Oavsett om du vill expandera ditt företag till Rumänien eller om du behöver översätta viktiga dokument kan vårt team av professionella översättare hjälpa till. Vi erbjuder skriftliga översättningar av alla typer av dokument, från juridiska avtal till marknadsföringsmaterial, och vi är alltid glada att arbeta med dig för att se till att ditt budskap kommuniceras korrekt och effektivt.

Så, om du behöver skriftliga rumänska översättningstjänster, tveka inte att kontakta oss och begär en kostnadsfri offert nu.

Rumänska dokumentöversättningstjänster

En av våra mest populära tjänster är rumänsk dokumentöversättning. Vi förstår att olika organisationer har olika behov av dokumentöversättning, så vi erbjuder ett omfattande utbud av lösningar för att uppfylla dina specifika krav. Vi har ett team av erfarna rumänska översättare som kan översätta alla typer av dokument, från juridiska till finansiella och tekniska.

Vi kan översätta alla typer av dokument från eller till rumänska, inklusive, men inte begränsat till:

 • Juridiska dokument
 • Marknadsföringsmaterial
 • Tekniska manualer
 • Ekonomiska rapporter
 • Webbplatser och mer

Rumänska certifierade översättningstjänster

Om du behöver rumänsk certifierad översättning för affärsmässiga, juridiska eller personliga ändamål behöver du inte söka längre än till vårt team av professionella översättare.

Rumänska certifierade översättningar från CE översättningsbyrå utförs alltid av mänskliga översättare, infödda rumänska talare som också talar flytande engelska, svenska eller andra språk. Denna expertnivå av rumänsk översättning är särskilt viktig för affärsdokument och juridiska dokument, som ofta innehåller komplex terminologi. Våra rumänska översättningstjänster kan hjälpa dig att kommunicera effektivt med rumänskspråkiga kunder, partners och anställda.

Vi erbjuder också rumänska certifierade översättningstjänster för ett brett spektrum av personliga dokument, inklusive födelseattester, vigselbevis, skilsmässointyg, dödsattester, pass, examensbevis, avskrifter och andra personliga dokument för användning i USA och andra länder. Alla våra rumänska översättningar är certifierade av en notarius publicus, vilket säkerställer att dina översatta dokument kommer att accepteras av myndigheter och andra institutioner. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på ditt rumänska översättningsprojekt.

Lokalisering av webbsajter, programvara och handböcker

CE har också erfarenhet av webbsajt- och programvaruöversättning samt lokalisering. Använd mailformuläret nedan för att kontakta oss och få detaljerad information om denna tjänst.

Våra inhemska rumänska översättare och lokaliseringsexperter arbetar både med översättning och lokalisering från svenska till rumänska och från rumänska till svenska. Vi tillhandahåller lokaliseringsöversättningstjänster åt organisationer, företag och verksamheter så att de kan expandera sin globala räckvidd och driva fler besökare till sina webbplatser med kvalitetsinnehåll på så många språk som möjligt.

Vi har lokaliserat alla möjliga typer av marknadsföringsmaterial, från häften till vitböcker och webbplatser. Du kan dra nytta av vår stora lokaliseringserfarenhet av informationsmaterial från svenska till rumänska eller från rumänska till svenska. Detta är särskilt viktigt om du planerar att öppna ett representationskontor i Rumänien eller Republiken Moldavien.

Rumänska översättningstjänster på begäran

Förutom våra dokumentöversättningstjänster erbjuder vi också rumänska översättningstjänster på begäran för de tillfällen då du behöver snabba rumänska språköversättningar men inte nödvändigtvis har budgeten för ett fullfjädrat projekt.

Våra rumänska översättningstjänster på begäran är perfekta för små projekt som:

 • Översättning av ett e-post- eller textmeddelande
 • Översättning av en kort text
 • Transkribering av en ljud- eller videoinspelning på rumänska

Om du behöver en snabb översättning, tveka inte att kontakta oss!

Behöver du översättning på rumänska?

Om du är i behov av rumänska översättningstjänster behöver du inte leta längre än till CE översättningsbyrå. Skicka bara in dina originaldokument via vårt mailformulär nedan så kommer våra projektledare att ta fram en kostnadsfri offert och utse lämpliga översättare till ditt projekt.

Vi kontrollerar också kvaliteten och tidsfrister för ditt översättningsprojekt för att säkerställa att allt går smidigt.

Så, om du behöver översättningstjänster på rumänska, tveka inte att kontakta oss så snart du kan.

Projektledning & kvalitetskontroll

Vårt dedikerade team av projektledare och lingvister arbetar med kvalitetsfokus oavsett vilken bransch den rumänska översättningen gäller.

Våra professionella lingvister är inte bara infödda rumänska talare utan har en bakgrund inom olika branscher, inklusive medicin, juridik, IT och många fler.

Vi ha således en unik möjlighet att lokalisera ditt innehåll samtidigt som vi tar hänsyn till den rumänska dialekt som din målgrupp använder. Detta säkerställer kvalitet utan att undergräva noggrannheten.

Den rumänska språkprofilen

Omkring 26 miljoner människor anser rumänska vara deras modersmål och ytterligare 4 miljoner använder det som sitt andra språk. Rumänska har flera dialekter och talas i flera länder i Europeiska unionen, till exempel Serbien, Albanien, Grekland, Bulgarien och Kroatien.

Det är värt att nämna att rumänska är det officiella språket i Republiken Moldavien där det ibland kallas moldaviska. Språket är detsamma, men traditioner och språknyanser kvarstår, så det kan vara fallet för en rumänsk-moldavisk översättare.

På CE översättningsbyrå arbetar vi med alla varianter och dialekter av det rumänska språket och, beroende på vilken målgrupp du arbetar med, kommer vi att utse en rumänsk lingvist som passar för ditt projekt.

Skicka in din förfrågan och få en kostnadsfri offert för din rumänska översättning redan idag!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök