Välkommen till Utlandskonsulten! Du verkar vara intresserad av Polen.

Utlandskonsulten är ett svenskt konsultföretag som hjälper organisationer i Sverige med rådgivning utanför landets gränser. Med hjälp av professionella experter över hela världen – i över 190 länder och territorier – anpassar vi våra tjänster så att de passar era behov och löser exakt de utmaningar ni står inför.

Information

Utlandskonsulten använder sig av lokala expertteam som tar fram exakt den information ni behöver, oavsett om det gäller nationell statistik, företagsrapporter, kontaktinformation, regeringsarkiv, viktiga data, etc.

Inkasso

Vår avdelning för utlandsinkasso hanterar idag stora flöden av förfallna fakturor gentemot utlandet, dels genom våra egna kontor i olika länder men även genom etablerade inkassonätverk.

Konsulttjänster

Våra utländska konsulter är specialister inom sina respektive länder, branscher och ämnesområden. Många av dem är universitetsutbildade ingenjörer, akademiker och statsanställda - redo att finna lösningar åt er.

Mediabevakning

Få reda på vad som skrivs i olika länder och på olika språk om företag, kunder, leverantörer, produkter, tjänster, er själva. Med vår mediabevakningstjänst hålls du ständigt uppdaterad med den senaste informationen.

Översättning

Vår långa erfarenhet inom branschen har hjälpt oss att skapa ett nätverk av pålitliga och yrkesskickliga lingvister runt om i hela världen. Det gör att vi kan leverera översättningar i över 450 språkkombinationer.

Hittade du inte exakt den tjänst du sökte?

Kontakta oss gärna ändå. Våra experter har lång erfarenhet av att finna kreativa lösningar åt våra kunder i Polen, och många andra länder.
Utlandskonsulten har under åren samlat på sig värdefull kunskap om näringsliv, affärer, industri, import/export, media, ekonomi, statistik, nationella arkiv, m.m. i många av världens länder. Den kunskapen delar vi gärna med oss av åt våra kunder när de behöver det.
error: Innehållet är skyddat