CE

Sök
Stäng denna sökruta.
CEöversättningsbyråMakedonska – Professionell översättning till och från makedonska

Makedonska – Professionell översättning till och från makedonska

CE översättningsbyrå erbjuder professionella makedonska översättningstjänster.

Om du behöver dina dokument översatta från svenska till makedonska, från makedonska till svenska, eller från makedonska till något annat språk, kontakta vårt flerspråkiga översättningsföretag. Vi har tillhandahållit högkvalitativa makedonska översättningstjänster i mer än 25 år. Under denna tid har vi ständigt förbättrat våra projektlednings- och kvalitetssäkringsprocedurer.

Professionella makedonska översättningar

CE erbjuder oöverträffad erfarenhet och expertis när det gäller makedonska översättningar. Våra makedonska översättare har många års erfarenhet av att tillhandahålla tillförlitliga, korrekta och nyanserade översättningstjänster, skräddarsydda för att uppfylla dina specifika behov.

Vi har ett brett nätverk av makedonska språkexperter med stor erfarenhet av att hantera de mest komplexa översättningsprojekten. Alla våra makedonska översättare är modersmålstalande lingvister med expertis inom ett eller flera branschområden som bilöversättning, medicinsk översättning och juridisk översättning, baserat på översättarens specialitet och erfarenhet. Detta säkerställer att de mest lämpliga makedonska översättarna väljs för att hantera en viss översättning.

Typer av makedonska översättningar vi erbjuder

  • Programvaruöversättningar
  • Transkriberingstjänster
  • Röstöversättningar
  • Lokalisering av spel
  • Kreativ översättning
  • Desktop publishing och typografi
  • Översättning av undertexter

Certifierade makedonska översättningar

CE är ditt självklara val för certifierade makedonska översättningstjänster. Våra översättare är högt kvalificerade och kan hantera en mängd certifierade makedonska översättningar av dokument, som juridiska kontrakt eller affärsplaner.

Vi har också snabba leveranstider och oslagbar prissättning, så du kan lita på att CE effektivt och prisvärt kommer att hantera dina makedonska certifierade översättningsprojekt. Oavsett om det handlar om en enda sida eller om hundratals dokument, kan vi hantera projektet med noggrannhet och perfektion.

CE ditt självklara val för pålitliga och kostnadseffektiva certifierade makedonska översättningar.

Makedonsk webbsajtöversättning

CE är en branschledare inom makedonska webbplatsöversättningar. Att översätta webbplatser till makedonska är särskilt utmanande på grund av det unika slaviska språket, men våra experter är mycket erfarna och kompetenta att genomföra denna komplexa uppgift.

Anförtro CE med din makedonska webbsajtöversättning, så kommer våra lokala lingvister att använda sin kunskap om det makedonska språket och den makedonska kulturen för att tillhandahålla webbplatslokalisering av hög kvalitet. Vår projekthanteringsprocess är utformad för sådana här uppgifter. Vår metod för flerspråkiga webbplatser innebär noggranna sökmotoroptimeringstekniker för att inkludera de mest värdefulla sökorden på dina webbsajter.

Våra makedonska webbplatsöversättningstjänst innebär en kostnadseffektiv möjlighet för ditt företag att nå den makedonska marknaden. Hos oss kan du vara säker på att innehållet på din webbplats kommer att översättas korrekt och förmedla dess avsedda budskap troget och naturligt.

Tekniska makedonska översättningar

Vi förstår behovet av den noggrannhet som krävs i alla tekniska dokument. Vårt team av högkvalificerade översättare säkerställer att alla dokument uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder.

Våra experter är specialiserade på olika typer av tekniska översättningar för branscher som teknik, IT, fordonsindustri, ekonomi och många fler. Detta säkerställer konsekventa högkvalitativa resultat i varje slutfört projekt.

Vi stöder alla typer av filer och dokument. För ökad effektivitet använder våra tekniska språkexperter datorstödd översättning, eller CAT-verktyg, som har visat sig vara ett bra hjälpmedel, särskilt för att säkerställa rätt jargong och terminologi.

Översikt av det makedonska språket

Republiken Nordmakedonien är ett litet land beläget på centrala Balkan i sydöstra Europa. Landet förklarade sig självständigt från Jugoslavien 1991 och blev två år senare medlem i FN. Det finns mer än 50 sjöar och ett dussin berg högre än 2 000 meter i Makedonien. Landets naturliga och kulturella skönhet bidrar till turistnäringen – mer än 700 000 människor besöker Makedonien varje år.

Makedonska klassificeras som ett sydslaviskt språk som delar flera likheter med bulgariska och serbiska. Ett brett utbud av språk talas här, vilket återspeglar landets rika etniska mångfald. En femtedel av landets befolkning består av människor som talar albanska, turkiska, serbiska, romani, bosniska eller rumänska som sina första språk.

Behöver du hjälp med översättning på makedonska?

Vi tar gärna fram en konkret offert för komplex dokumentöversättning, webbplatslokalisering, PDF-översättning, programvarulokalisering och andra översättningsrelaterade projekt. Fyll bara i det nedanstående mailformuläret så tar vi det därifrån.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök