CE

Sök
Stäng denna sökruta.
CEöversättningsbyråKannada – Professionell översättning till och från kanaresiska

Kannada – Professionell översättning till och från kanaresiska

Om du är ute efter förstklassiga översättningar på kannada (kanaresiska), erbjuder CE översättningsbyrå en pålitlig och kulturellt medveten lösning. Som certifierad språktjänsteleverantör med över två decenniers erfarenhet i branschen, förser vårt företag kunder med högkvalitativa och korrekta översättningar till kannada.

Våra språkexperter har en djupgående kunskap om både kanaresisk lingvistik samt lokala nyanser som kan uppstå mellan olika områden i Indien. Genom att samarbeta med vårt team kan du förlita dig på de etiska principer och den konfidentialitet som definierar företagets uppdrag – byggt på kundnöjdhet och banbrytande professionella tjänster!

Översättningstjänster på kannada

Dokumentöversättning på kannada

Detta innebär översättning av skriftliga dokument som kontrakt, rapporter och juridiska dokument från kannada till ett annat språk, eller vice versa.

Transkribering på kannada

Innebär transkription av ljud- eller videofiler på kannada till skriftlig text.

Röstöversättning på kannada

Detta innebär att man spelar in en röst på kannada som ska medfölja visuellt innehåll, som till exempel en video eller presentation.

Undertextning på kannada

Denna typ av tjänst innebär att man lägger på översatta undertexter till en video på kannada.

DTP och typsättning på kannada

Denna typ av tjänst innebär att man förbereder översatt text för tryck eller digital publicering, inklusive dokumentets design och layout.

Certifierad översättning på kannada

Denna typ av tjänst innebär att man tar fram en certifierad översättning av ett dokument från kannada till ett annat språk, eller vice versa. Med översättningen medföljer ett noggrannhetsintyg, vilket intygar både översättningens korrekthet och pålitlighet.

Språkprofil för kannada

Kannada har en rik historia, med bevis på dess existens som går tillbaka till 300 e.Kr. Dessutom kan språket göra anspråk på en del av den äldsta befintliga litteraturen i Indien. Dess utveckling är nära sammanflätad med den kulturella och politiska utvecklingen i Karnatakas många dynastier och imperier.

Kannada har också många unika egenskaper som gör att den skiljer sig från andra språk inom samma gren av indoariska språk, till exempel en expansiv repertoar av konsonanter och en av tio verbformer som härrör från klassisk sanskrit.

Dessutom har kannada ett brett utbud av dialekter som återspeglar århundraden gamla regionala kulturella uttryck och traditioner. Som resultat är kannada verkligen en ovärderlig kulturell tillgång som inkluderar både omfattande historiska band och mångsidig användning idag.

Hur du gör för att få våra professionella kannadaöversättningar

 • Fyll i det nedanstående mailformuläret
 • Bifoga dokumenten som ska översättas
 • Klicka på skicka och invänta sedan svar från en av våra projektledare
 • Vi återkommer till dig så snart som möjligt med en kostnadsfri offert för ditt projekt

Fördelar med CE:s översättningstjänster på kannada

 • CE är en professionell översättningsbyrå med över 25 års erfarenhet
 • Vi översätter till över 70 språk
 • Vi erbjuder på översättningar på kannada åt företag såväl som till privatpersoner och vi utlovar noggrannhet och precision i allt vårt arbete
 • Vårt team av översättare har kannada som modersmål, vilket garanterar att dina översättningar blir korrekta och idiomatiska
 • Vi erbjuder en rad översättningstjänster, inklusive webbplatslokalisering, dokumentöversättning och programvarulokalisering
 • Våra priser är konkurrenskraftiga och vi erbjuder snabba handläggningstider för alla projekt

Våra certifierade kanaresiska översättningar

CE är det självklara valet för certifierade översättningar på kannada. Med våra certifierade tjänster säkerställer vi att översättningarna bli av högsta kvalitet. Oavsett om du behöver en certifierad översättning av officiella dokument eller innehåll till din hemsida, har CE allt du behöver.

Snabba, effektiva och kostnadsbesparande certifierade kanaresiska översättningar är bara ett samtal bort. Så se till att kontakta oss idag om du behöver certifierade översättningar på kannada!

Kannadaöversättningar inom olika branscher

Hälso- och sjukvårdsöversättningar

Inom hälso- och sjukvårdsindustrin finns det ett behov av korrekt översättning av patientjournaler, patientinformation, samtyckesformulär och instruktioner för medicinska ingrepp till kannada.

Juridiska översättningar

Den juridiska branschen kräver ofta översättningar av kontrakt, juridiska avtal, domstolshandlingar och andra juridiska dokument till kannada.

Företagsöversättningar

Företag som vill expandera till den kannadatalande marknaden kräver ofta översättning av sin hemsida, marknadsföringsmaterial, produktbeskrivningar och andra affärsrelaterade dokument till kannada.

Statliga översättningar

Myndigheter och departement kan behöva översättning av officiella dokument, till exempel folkräkningsdata, immigrationsformulär och annat regeringsrelaterat material till kannada.

Tekniska översättningar

Teknologibranschen behöver översättning av användargränssnitt för programvaror, mobilappar, tekniska manualer och annat tekniskt material till kannada.

Översättningar för fordonsbranschen

Bilindustrin kan behöva översättning av fordonsspecifikationer, användarmanualer och säkerhetsanvisningar till kannada.

Kanaresiska affärsöversättningar

CE är en språktjänsteleverantör som specialiserat sig på kanaresiska företagsöversättningar. Våra erfarna kannadalingvister lokaliserar alla typer av företagsdokument och material, vilket garanterar högsta kvalitet och noggrannhet. När det gäller kanaresiska kommunikationsbehov ger CE oslagbar kulturell anpassningsförmåga och professionell expertis.

Oavsett om du är ute efter översättningar, flerspråkiga publikationer eller något annat stöd som din organisation behöver för att kommunicera på kannada, erbjuder vårt översättningsteam pålitliga lösningar skräddarsydda för dina specifika krav.

Statliga översättningar på kannada

Folkräkningsdata

Översättning av folkräkningsdata till kannada kan krävas för att korrekt återspegla språkpreferenser hos befolkningen som undersöks.

Immigrationsformulär

Översättning av immigrationsformulär till kannada kan vara nödvändigt för att hjälpa individer som talar kannada att navigera i immigrationsprocessen.

Officiella dokument

Översättning av officiella myndighetsdokument, såsom certifikat, licenser och tillstånd, till kannada kan krävas för att säkerställa tillgång till myndighetstjänster för kannadatalande individer.

Myndighetspolicyer

Översättning av myndighetspolicyer, såsom skattelagstiftning, arbetslagar och välfärdsprogram till kannada kan vara nödvändigt för att säkerställa att individer som talar kannada kan få tillgång till och förstå statliga tjänster och förmåner.

Samhällsinformation

Översättning av samhällsinformation, såsom hälsovarningar och nödvarningar till kannada kan vara nödvändigt för att säkerställa att alla medlemmar i samhället informeras och skyddas.

Juridiska översättningar på kannada

CE erbjuder kanaresiska juridiska översättningar, vilket gör att dokument kan översättas korrekt och snabbt utan att viktig information utelämnas. Våra kannadaöversättare är specialutbildade i språket, vilket säkerställer att alla våra översättningar är korrekta och i full överensstämmelse med juridiska riktlinjer.

Med varje kanaresiskt översättningsprojekt strävar CE översättningsbyrå efter att leverera högkvalitativa men kostnadseffektiva lösningar för att tillgodose behoven på en marknad i snabb utveckling. Vi tror att våra juridiska kannadaöversättningar kommer att öppna nya möjligheter för en mängd olika yrkesverksamma inom både den privata och den offentliga sektorn.

 • Översättning av kontrakt, såsom anställningskontrakt, fastighetskontrakt och affärsavtal till kannada kan vara nödvändigt för att säkerställa att alla parter som är involverade i kontraktet förstår villkoren.
 • Översättning av juridiska avtal, såsom fullmakter, äktenskapsförord och förlikningsavtal till kannada kan vara nödvändigt för att säkerställa att alla parter som är involverade i avtalet förstår sina rättigheter och skyldigheter.
 • Översättning av domstolshandlingar, såsom inlagor och motioner till kannada kan vara nödvändigt för att säkerställa att individer som talar kannada kan få tillgång till och förstå rättsprocessen.
 • Översättning av patent till kannada kan vara nödvändigt för att skydda uppfinnarnas rättigheter och säkerställa att deras innovationer förstås och skyddas korrekt på kanaresiska marknader.
 • Översättning av juridiska underlag till kannada kan vara nödvändigt för att säkerställa att individer som talar kannada kan få tillgång till och förstå de juridiska argument som presenteras i domstol.

Storleken på den kannadatalande marknaden

Kanada är ett dravidiskt språk som talas av cirka 66 miljoner människor, främst i den indiska delstaten Karnataka. Det talas också i betydande samhällen i grannstater som Andhra Pradesh, Telangana, Tamil Nadu och Maharashtra.

Kannada är ett av de 22 officiella språken i Indien och används i stor utsträckning inom utbildning, media, litteratur och offentlig förvaltning. Det har en rik litterär tradition som går tillbaka till 800-talet och är erkänt som ett av de klassiska språken i Indien.

Den kannadatalande marknaden är en viktig marknad för företag som vill rikta in sig på konsumenter i södra Indien. Det är en mycket varierad marknad med tydliga regionala variationer i språk, kultur och traditioner. Med en snabbt växande medelklass och ökad digital kompetens erbjuder den kannadatalande marknaden lovande möjligheter för företag som vill utöka sin räckvidd i Indien.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök