CE

Sök
Stäng denna sökruta.
CEöversättningsbyråJuridiska översättningstjänster

Juridiska översättningstjänster

Innehållsförteckning

Du har kommit till en ledande internationell leverantör juridiska och rättsliga översättningar. Med över 25 års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar till över 70 språk.

Här är ett par fler anledningar till att välja CE översättningsbyrå för dina juridiska översättningar:

Högkvalitativa tjänster

Vårt team består av högkvalificerade och erfarna lingvister med omfattande kunskaper inom rättsväsendet, så att du kan vara säker på att dina dokument kommer att översättas korrekt av personer som förstår nyanserna i språket och budskapet.

Överkomliga priser

Vi förstår att det kan vara tidskrävande och dyrt att översätta juridiska dokument. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser för alla våra tjänster, så att du får bästa möjliga valuta för pengarna när du väljer oss för dina juridiska översättningsbehov. Vi erbjuder också rabatter för fortlöpande och stora projekt.

Snabba leveranstider

På CE vet vi hur viktigt det är att få dina dokument översatta i tid. Därför arbetar vi hårt för att säkerställa snabba leveranstider så att du inte behöver vänta länge på att dina dokument ska bli klara.

Översättning av juridiska dokument

Dokumentöversättning innebär att men konverterar ett skriftligt dokument mellan olika språk så att det förstås av alla involverade parter. Beroende på dokumentets komplexitet kan detta innebära att flera översättare arbetar tillsammans för att säkerställa noggrannhet och konsekvens. Vi hanterar alla typer av juridiska och rättsliga översättningstjänster, från juridiska dokument och kontrakt, till kontodokumentation.

Vi förstår till fullo att vissa av de dokument du behöver få översatta är mycket känsliga. Sekretess är lika viktigt för oss som det är för dig. Alla dokument och projekt kommer att följa strikta sekretessriktlinjer. För projekt med väldigt känsliga ämnen är vi redo och villiga att underteckna sekretessavtal.

Kompetensområden inom juridiska översättningar

Immateriella rättigheter

Översättning av immateriella rättigheter är en nyckelfaktor för alla företag som vill utöka sin räckvidd och sälja sin produkt eller tjänst på nya marknader. Våra tjänster ger dig juridiskt skydd från potentiell stöld och sabotage på den globala marknaden. Vi översätter varumärken, varumärkesregistreringar, vetenskapliga yttranden, laboratorierapporter och avhandlingar.

Bolagsrätt

Bolagsjurister förlitar sig på oss när det gäller översättningslösningar för gränsöverskridande transaktioner och företagsstyrning. Vi översätter viktig information snabbt och korrekt, vilket gör att procedurerna kan framskrida. Vårt team står tillgängligt för att leverera dokumentöversättningar i hundratals språkkombinationer för kapitalmarknadstransaktioner, samarbeten och projektfinansiering.

Straffrätt

Inom straffrätt handlar mycket om detaljerna. Minsta fel i bedömningen kan få avgörande konsekvenser. För sanningens och rättvisans skull är vi alltid redo att tillhandahålla tjänster som domstolsdokument och bevisöversättning, ljudöversättning, bakåtöversättning, certifierad översättning och mycket mer.

Affärsjuridik

Medan vardagliga affärsaktiviteter skapar ett behov av korrekt och snabb översättning av hyresavtal, anbud, kontrakt och avtal om immateriella rättigheter, kommer det naturligtvis att finnas de tillfällen där tvister inte kan undvikas. I sådana fall är det avgörande att en tydlig förståelse uppnås av alla inblandade, oavsett språkkombinationer. Ta kontakt med vårt vänliga och professionella team när din organisation behöver någon av dessa tjänster.

Immigrationsrätt

Exakta översättningar är avgörande för framgång när det gäller migrationsdokument. CE känner till den juridiska strukturen och är fullt insatt i dess krav och juridiska terminologi. Våra lingvister har avancerade juristexamina och nödvändig arbetslivserfarenhet för att tillhandahålla utmärkt översättning av migrationsdokument.

Utbud av tjänster till den juridiska branschen

 • Rättspraxis
 • Rättstvister
 • Civilrätt
 • Apostille
 • Avtalsrätt
 • Revisionsrapporter
 • Familjerätt
 • Aktörsuppgifter
 • Upphovsrättslag
 • Nyhetsbrev
 • Försäljning & förvärv
 • Intyg
 • Protokoll & patent
 • Årsrapporter

Kontakta oss idag och meddla oss dina specifika behov.

Varför du bör välja CE för dina översättningsbehov

Noggrannhet och kvalitetssäkring

Den viktigaste aspekten att tänka på när man väljer en översättningsbyrå är noggrannheten. Dokumentöversättning bör göras av modersmålstalare med erfarenhet av att översätta officiella dokument. CE översättningsbyrå anlitar certifierade översättare, specialiserade på översättning av juridiska dokument, så att du kan vara säker på att dina dokument kommer att översättas korrekt till målspråket. Dessutom erbjuder vi också kvalitetssäkringstjänster för att säkerställa att våra översättningar uppfyller de högsta kraven.

Snabba leveranser

Översättningsprojekt kräver ofta snäva tidsfrister och snabba leveranstider, särskilt när det gäller juridiska dokument. På CE förstår vi detta behov av snabba leveranser och strävar efter att uppfylla våra kunders förväntningar för ett snabbt slutförande av projektet. Vi använder modern teknik och effektiva processer för att leverera kvalitetsarbete snabbt och effektivt så att ditt företag förblir konkurrenskraftigt på den globala scenen.

Sekretess och säkerhet

Säkerhet är viktigt vid hantering av känslig information som finansiella uppgifter eller konfidentiella avtal. Vårt team vidtar extra försiktighetsåtgärder för att säkerställa att alla data förblir säkra genom hela processen, från första förfrågan till slutlig leverans. Vi garanterar också fullständig konfidentialitet när det gäller vår kunds information. Alla dokument vi tilldelas stannar mellan oss och våra kunder om inte tillstånd för något annat ges.

Begär en kostnadsfri offert för juridiska översättningar!

Om du är ute efter översättningar på toppnivå inom juridik och rätt, som levereras punktligt och till ett konkurrenskraftigt pris, kan du begära en offert utan förpliktelser från oss redan idag. Ladda bara upp dokumenten i vårt offertformulär, så kommer en av våra projektledare att kontakta dig inom kort.

Om du har några frågor eller rekommendationer gällande juridiska översättningar är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi gör vårt bästa för att svara snabbt!

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök