CE

Sök
Stäng denna sökruta.
CEöversättningsbyråJavanesiska – Professionell översättning till och från javanesiska

Javanesiska – Professionell översättning till och från javanesiska

CE erbjuder en pålitlig och smidig lösning för professionella javanesiska översättningstjänster. Som certifierad översättningsbyrå med över 25 års erfarenhet på marknaden förser vi våra kunder med förstklassiga och korrekta översättningar trogna nyanserna i den javanesiska kulturen.

Oavsett om du vill översätta ett kort meddelande eller ett långt dokument korrekt och effektivt, säkerställer vi högkvalitativ service och engagemang utöver det vanliga.

Javanesiska översättningar

Översättning av dokument

Detta innebär översättning av skriftligt material som juridiska dokument, akademiska uppsatser och marknadsföringsmaterial från javanesiska till ett annat språk, eller vice versa.

Webbplatsöversättning

Detta innebär översättning av webbplatsinnehåll från javanesiska till andra språk för att göra det tillgängligt för en bredare publik.

Textning av audiovisuell översättning

Detta inkluderar översättning av ljud- och videoinnehåll, till exempel textning eller dubbning av filmer, tv-program eller utbildningsvideor, från javanesiska till andra språk.

Lokalisering av programvara och spel

Detta innebär översättning av programvaror, mobilappar och datorspel från javanesiska till andra språk för att göra dem tillgängliga för användare över hela världen.

Certifierad översättning

Detta innebär översättning av officiella dokument, till exempel födelseattester eller vigselbevis, av en certifierad översättare som ger ett intyg om noggrannhet och äkthet för översättningen.

Översikt av det javanesiska språket

Javanesiska är ett austronesiskt språk som härstammar från centrala och östra Java i Indonesien. Javanesiska har ett komplext system av hederstitlar som speglar dess klassbaserade samhälle, med olika former för olika samhällsskikt. Den grundläggande formen av javanesiska kännetecknas av en hög nivå av flyktiga konsonanter och stavelser, medan javanesisk litteratur ofta använder sig av låneord från sanskrit.

Javanesiska har också fyra distinkta toner, vilket ger en intressant och mångsidig lyssningsupplevelse för utomstående. På det hela taget är javanesiska ett fascinerande och unikt språk med en rik kulturhistoria.

Hur du får vår professionella javanesiska översättning

 • Fyll i det nedanstående mailformuläret
 • Bifoga dokumenten som ska översättas
 • Klicka på skicka och invänta sedan svar från en av våra projektledare
 • Vi återkommer till dig så snart som möjligt med en kostnadsfri offert för ditt projekt

Fördelar med vår översättningsbyrå

 • CE är en professionell översättningsbyrå med över 25 års erfarenhet
 • Vårt företag översätter över 70 språk
 • Vi erbjuder på översättningar på javanesiska åt företag såväl som till privatpersoner och vi utlovar noggrannhet och precision i allt vårt arbete
 • Vårt team av översättare har javanesiska som modersmål, vilket garanterar att dina översättningar blir korrekta och idiomatiska
 • Vi erbjuder en rad översättningstjänster, inklusive webbplatslokalisering, dokumentöversättning och programvarulokalisering
 • Våra priser är konkurrenskraftiga och vi erbjuder snabba handläggningstider för alla projekt

Våra certifierade javanesiska översättningar

CE tillhandahåller certifierade javanesiska översättningstjänster som överbryggar språkklyftan och ser till att kommunikationen blir tydlig och enkel.

Våra mycket erfarna översättare förstår sig på nyanserna i den javanesiska kulturen, vare sig det är diplomati eller ett tekniskt dokument, och tillhandahåller certifierade översättningar som garanterar att vårt arbete är korrekt. Vi är fast beslutna om att leverera kvalitetsresultat och se till att alla dokument behåller samma betydelse på alla språk.

Vi garanterar noggrannhet i varje steg av översättningsprocessen, vilket gör det enkelt och felfritt för våra kunder.

Javanesisk översättning i olika branscher

 • Javanesiska juridiska översättningar används vid översättning av kontrakt, domstolsinlagor, patent och andra juridiska dokument.
 • Javanesiska affärsöversättningar används för att översätta marknadsföringsmaterial, ekonomiska rapporter, företagspolicyer och andra affärsrelaterade dokument.
 • Javanesiska medicinska översättningar används vid översättning av medicinska rapporter, produktmanualer för medicinsk utrustning och kliniska prövningsprotokoll.
 • Javanesiska tekniköversättningar används i översättningen av tekniska specifikationer, produktmanualer och forskningsrapporter.
 • Javanesiska turistöversättningstjänster används vid översättning av rese- och turismrelaterat material, till exempel broschyrer, hemsidor och annonser.

Javanesiska affärsöversättningar

CE erbjuder en omfattande javanesisk översättningstjänst för företag och organisationer som vill utöka sin verksamhet till den blomstrande indonesiska ekonomin.

Våra professionella lingvister har lång erfarenhet inom området och tillhandahåller korrekta översättningar av dokument, tekniskt innehåll, juridiska texter, korrespondens, marknadsföringsmaterial och andra affärsrelaterade dokument. Vi använder enbart modersmålsöversättare baserade i Indonesien med beprövad kunskap av nyanserna i språket.

Dessutom gör vår snabba handläggningstid i kombination med konkurrenskraftiga priser CE till din självklara leverantör för alla dina javanesiska översättningsbehov!

 • Ekonomiska rapporter och balansredovisningar, till exempel bokslut, resultatredovisningar och kassaflödesanalyser
 • Marknadsförings- och reklammaterial, till exempel broschyrer, flygblad och inlägg på sociala medier
 • Företagspolicyer och -förfaranden, inklusive personalhandböcker och manualer
 • Produktmanualer och instruktioner, såsom användarmanualer och tekniska manualer
 • Affärsplaner och förslag, inklusive marknadsundersökningsrapporter och förstudier
 • Presentationer och bildspel, till exempel försäljningspresentationer och produktdemonstrationer
 • Immateriella egendomshandlingar såsom patent och varumärkesansökningar

Javanesiska lokaliseringstjänster för programvara och spel

CE översättningsbyrå tillhandahåller kompletta javanesiska lokaliseringstjänster för programvara och spel. Vi förstår att mjukvaru- och spelföretag behöver lösningar som är skräddarsydda för deras specifika behov och vårt team av experter har utvecklat fantastiska mjukvaru- och spellokaliseringslösningar för en mängd olika företag och branscher.

Med ett öga för detaljer, noggrannhet, kostnad, kvalitetskontroll, hastighet, stil och testning, har vi skapat några av de mest imponerande projekten för lokalisering av programvara och spel. Våra javanesiska lokaliseringslösningar bygger på den senaste tekniken för att säkerställa tillförlitlighet, användarvänlighet, skalbarhet och komplexitet.

Vi garanterar också att vår produkt kommer att levereras i tid oavsett projekt eller tidsfrister!

Juridiska javanesiska översättningar

På CE översättningsbyrå tar vi språklig noggrannhet på största allvar. Vi anser att juridisk översättning kräver expertis och omsorg, och vårt team är dedikerat åt att tillhandahålla bästa möjliga översättningar. Våra juridiska javanesiska översättningar är korrekta och ger tydlig innebörd, vilket gör dem till ett idealiskt val för alla juridiska dokument.

Vi förstår vikten av noggrannhet i detta sammanhang, vilket är anledningen till att du kan lita på att vi tillhandahåller snabba, tillförlitliga och kostnadseffektiva juridiska javanesiska översättningstjänster för alla dina behov.

När du vill ha det gjort rätt, vänd dig till CE för tillförlitliga och exakta juridiska javanesiska översättningar!

 • Domstolsbeslut och domar, inklusive beslut från civilrätts-, brottsmåls- och förvaltningsdomstolar
 • Juridiska klagomål och framställningar, till exempel stämningar, överklaganden och administrativa framställningar
 • Vittnesmål och förhör, som kan användas i domstolsförfaranden eller andra rättsliga tvister
 • Immigrationsdokument, som visumansökningar, pass och immigrationsformulär
 • Sanningsförsäkringar och uttalanden – skriftliga redogörelser svurna under ed som används som bevis i rättsprocesser
 • Fullmaktshandlingar, som ger någon juridisk befogenhet att agera för en annan persons räkning
 • Juridiska redogörelser och PM, som är skriftliga argument eller analyser av juridiska frågor och ärenden

Storleken på den javanesisktalande marknaden

Javanesiska talas av cirka 75 miljoner människor över hela världen, främst på ön Java i Indonesien. Det är den största etniska gruppen i Indonesien och javanesiska är det fjärde mest talade språket i landet efter indonesiska, sundanesiska och malajiska. Förutom Java talas javanesiska också i andra regioner i Indonesien, inklusive Bali, Sumatra och Kalimantan.

På grund av storleken på den javanesisktalande befolkningen finns det en stor efterfrågan på javanesiska språktjänster, inklusive översättning och tolkning, särskilt inom branscher som företag, myndigheter och turism. Den javanesisktalande marknaden erbjuder en intressant möjlighet för företag som vill utöka sin räckvidd och engagera sig med den mångsidiga befolkningen i och utanför Indonesien.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök