CE

Sök
Stäng denna sökruta.
CEöversättningsbyråFijianska – Professionell översättning till och från fijianska

Fijianska – Professionell översättning till och från fijianska

CE översättningsbyrå erbjuder allt du behöver för dina fijianska översättningar. Våra fijianska översättare är mycket erfarna med specialkompetens för att kunna leverera kulturellt korrekta översättningar till och från fijianska.

Som en ledande internationell språktjänstleverantör har vi över två decenniers expertis och erbjuder fijianska översättningar som underlättar framgångsrik kommunikation mellan organisationer med olika språk och kulturer.

Oavsett vad dina fijianska översättningsbehov kan vara så kan du lita på CE som din fijianska översättare för pålitliga och högkvalitativa tjänster.

Typer av fijianska översättningar som vi erbjuder

Fijiansk dokumentöversättning

Detta innebär översättning av skriftliga dokument såsom kontrakt, rapporter och marknadsföringsmaterial.

Fijiansk transkribering

Detta innebär omvandling av talat språk till skriftlig text.

Fijiansk webbplatsöversättning

Detta innebär översättning av hemsidor och deras innehåll, inklusive text, bilder och videor, för att nå en bredare publik.

Fijiansk röstöversättning

Detta innebär att spela in en röstöversättning på ett annat språk för en video- eller ljudproduktion.

Översikt av det fijianska språket

Fijianska tillhör den malajo-polynesiska språkfamiljen och är nära besläktad med andra öspråk i Stilla havet, till exempel tonganska och samoanska. Språket har flera dialekter, inklusive västlig fijianska, östlig fijianska och nordlig fijianska, men standardformen av språket är baserat på den östliga fijianska dialekten.

Språket har en rik och komplex grammatik, med en flexibel ordföljd och ett system med suffix som ändrar betydelsen av ord. Språket har också en distinkt fonologi, med många diftonger och många ljud som inte finns i svenskan.

Fijianskan har ett rikt kulturarv och är en viktig del av det fijianska folkets identitet. Språket värderas också för att bevara och överföra det fijianska folkets kulturella traditioner och kunskaper från generation till generation.

Hur du får våra professionella fijianska översättningar

 • Fyll i det nedanstående mailformuläret
 • Bifoga dokumenten som ska översättas
 • Klicka på skicka och invänta sedan svar från en av våra projektledare
 • Vi återkommer till dig så snart som möjligt med en kostnadsfri offert för ditt projekt

Fördelarna med fijianska översättningstjänster från CE

 • CE är ett professionellt översättningsföretag med över 20 års erfarenhet
 • Vi erbjuder översättningar på fijianska för företag såväl som till privatpersoner och vi utlovar noggrannhet och precision i allt vårt arbete
 • Vårt team av översättare har fijianska som modersmål, vilket garanterar att dina översättningar blir korrekta och idiomatiska
 • Vi erbjuder en rad översättningstjänster, inklusive webbplatslokalisering, dokumentöversättning och programvarulokalisering
 • Våra priser är konkurrenskraftiga och vi erbjuder snabba handläggningstider för alla projekt
 • Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på ditt fijianska översättningsprojekt!

Certifierade fijianska översättningar

CE översättningsbyrå tillhandahåller certifierade fijianska översättningar till våra värderade kunder, vilket garanterar certifierad noggrannhet i varje översättning vi producerar.

Våra certifierade fijianska översättningstjänster kan användas för olika projekt, från juridiska dokument till medicinska material och mycket mer.

Noggrannheten hos våra certifierade fijianska översättningar kommer att godkännas av olika statliga och privata organisationer, vilket ger dig sinnesfrid när du förlitar dig på våra certifierade översättningstjänster.

CE är betrodd på marknaden och har lång erfarenhet av att producera certifierade fijianska översättningar som är lämpliga för dina officiella projekt.

Fijiansk översättning i olika branscher

 • Fijianska juridiska översättningar används vid översättning av kontrakt, domstolsinlagor, patent och andra juridiska dokument.
 • Fijianska affärsöversättningar används för att översätta marknadsföringsmaterial, finansiella rapporter, företagspolicyer och andra affärsrelaterade dokument.
 • Fijianska medicinska översättningar används vid översättning av medicinska rapporter, produktmanualer för medicinsk utrustning och kliniska prövningsprotokoll.
 • Fijianska tekniköversättningar används i översättningen av tekniska specifikationer, produktmanualer och forskningsrapporter.
 • Fijianska utbildningsöversättningar används för att översätta avskrifter, examensbevis och diplom.
 • Fijianska turistöversättningstjänster används vid översättning av rese- och turismrelaterat material, till exempel broschyrer, hemsidor och annonser.

Fijianska affärsöversättningar

Fijianska affärsöversättningar från CE översättningsbyrå tillhandahåller en viktig tjänst åt företag som är verksamma på fijianska marknader. Med hjälp av våra skickliga fijianska översättare hjälper CE fijianska företag att öka sin räckvidd och förbättra sin framgång på marknaden.

Dessutom drar inte bara fijianska företag nytta av den professionella expertisen hos CE:s team, utan fijianska kunder får också tillgång till tjänster på deras eget språk.

På detta sätt underlättar fijianska affärsöversättningar från CE översättningsbyrå förbättrad kommunikation mellan fijianska kunder och företag samtidigt som de tillhandahåller en viktig teknisk tjänst med en hög kvalitetsnivå.

Fijianska affärsdokument som vi översätter

Marknadsföringsmaterial

Översättningar av broschyrer, flygblad, annonser och annat marknadsföringsmaterial som riktar sig till en fijiansktalande publik.

Ekonomiska rapporter

Översättningar av ekonomiska rapporter, budgetsammandrag, resultatredovisningar och andra finansiella dokument.

Företagspolicyer

Översättningar av företagets policyer, rutiner och riktlinjer.

Affärskontrakt

Översättningar av affärskontrakt, avtal och förhandlingar.

Affärskorrespondens

Översättningar av e-post, brev och andra former av korrespondens.

Produktkataloger

Översättningar av produktkataloger, tekniska specifikationer och datablad.

HR-dokument

Översättningar av arbetsbeskrivningar, personalhandböcker och andra HR-dokument.

Fijianska översättningar för turistbranschen

CE underlättar för internationella resenärer att navigera sig runt i detta soldränkta paradis. Som en etablerad leverantör av språktjänster prioriterar vi noggrannhet och kvalitetskontroll, så att turister kan känna sig säkra under sin semester på Fiji.

Våra  fijianska turistöversättningar är alltid skräddarsydda för våra kunders specifika behov och sträcker sig förbi bokstavliga ord-till-ord-översättningar, vilket säkerställer att varje enskild aspekt av kulturen beaktas. Varje fijiansk turismöversättning är perfekt för alla typer av resenärer – från den traditionella upptäcktsresanden till någon som vill ha lite lyx och avkoppling.

Med CE översättningsbyrå kan du vara säker på att dna fijianska turistöversättningar blir korrekta och pålitliga.

Fijianska juridiska översättningar

Vi erbjuder korrekta och tillförlitliga översättningar av juridiska dokument på det fijianska språket. Översättarna som arbetar med dessa projekt är välutbildade och erfarna, med en djup förståelse för den juridiska branschen, det fijianska språket och den fijianska kulturen. Denna kombination av färdigheter och expertis säkerställer att de översatta dokumenten blir tydliga, koncisa och korrekt återspeglar betydelsen och avsikten med originalet.

Exempel på fijianska juridiska översättningstjänster inkluderar översättning av kontrakt, domstolsinlagor, patent, juridisk korrespondens, juridiska rapporter och styrdokument. Dessa översättningar kräver en hög grad av noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer, eftersom även mindre fel kan få betydande konsekvenser i ett juridiskt sammanhang.

Storleken på den fijitalande marknaden

Fiji är ett flerspråkigt land beläget i södra Stilla havet med en uppskattad befolkning på cirka 900 000 människor. Fijis officiella språk är engelska, men majoriteten av befolkningen talar fijianska, vilket är ett inhemskt språk i regionen. Enligt uppgifter från Fijis statistikbyrå finns det cirka 375 000 fijiansktalande i landet.

Den fijianskspråkiga marknaden, även om den är liten jämfört med andra språk, är ett viktigt segment i den lokala ekonomin och en värdefull målgrupp för företag som vill utöka sin räckvidd i Stillahavsregionen. Med en växande turistindustri och en växande utländsk befolkning kommer efterfrågan på fijianska språktjänster sannolikt att fortsätta att öka.

Behöver du hjälp med översättning till fijianska?

Vi tar gärna fram en konkret offert för komplex dokumentöversättning, webbplatslokalisering, PDF-översättning, programvarulokalisering och andra översättningsrelaterade projekt.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök