CE

Sök
Stäng denna sökruta.
CEöversättningsbyråArmeniska – Professionell översättning till och från armeniska

Armeniska – Professionell översättning till och från armeniska

Söker du med ljus och lykta efter pålitliga, professionella armeniska översättningar? Då har du kommit helt rätt.

CE översättningsbyrå tillhandahåller armeniska översättningstjänster av högsta kvalitet – oavsett var i världen du befinner dig. Med årtionden av erfarenhet är vi övertygade om vår förmåga att producera toppmoderna armeniska översättningar för alla ändamål.

Vårt team av expertlingvister använder både aktuell teknik och traditionella språktekniker för att skapa snabba, korrekta resultat. Du kan vara säker på att du kommer att få högkvalitativa armeniska språköversättningar när du samarbetar med oss.

Varför CE är bäst på armeniska språköversättningar

Våra flerspråkiga översättningstjänster är utformade för att hjälpa dig enligt de högsta standarderna.

För det första inleds en strikt urvalsprocess för att välja de bäst lämpade kandidaterna för ditt projekt.

Mer exakt, så ansvarar experter inom specifika områden, välbekanta med kulturella skillnader, för översättningen som ingår i deras kompetensområde.

Vi nyttjar fördelarna med datorstödd översättningsprogramvara och CAT-verktyg, vilket möjliggör förbättrad noggrannhet och enastående resultat som levereras inom den fastställda tidsfristen.

Dessutom följer våra tjänster internationellt erkända standarder enligt certifikatet ISO 17100:2015. Med tanke på ovanstående kan du ha fullt förtroende för vår kompetens att lösa dina armeniska språkliga uppgifter.

Översättningar från armeniska till svenska och svenska till armeniska

Armeniska till svenska och svenska till armeniska språköversättningar är de vanligaste översättningsspråkpar för armeniska vi hanterar. Oavsett om det är för en akademisk uppsats, en hemsida eller ett affärsdokument, ger dessa två språk en stark skärningspunkt för global kommunikation. Företag som är specialiserade på denna typ av översättning kan hjälpa till att överbrygga klyftan mellan dessa två språk och säkerställa noggrannhet och precision i alla projekt de tar sig an.

Om du behöver kommunicera effektivt med en armenisk publik eller utforska den armeniska litteraturens annaler, kan CE förse dig med olika typer av professionell svensk och armenisk översättning! Vi är också specialiserade på att översätta armeniska till engelska och vice versa, vilket ger dig de nödvändiga språkverktygen för alla omständigheter.

Vårt erfarna team är mycket stolta över sina tillförlitliga, korrekta översättningar. Vi kan hjälpa till att överbrygga klyftan mellan dina engelska och armeniska texter oavsett om det gäller viktiga affärsdokument eller gamla manuskript.

Certifierade armeniska översättningstjänster

Vårt företag är stolta över att erbjuda certifierade armeniska översättningstjänster åt företag, organisationer och individer. Tjänsten garanterar att översättningarna är korrekta och pålitliga, vilket gör att du kan använda dem för alla ändamål. Vi har ett erfaret team av armeniska språkexperter för att säkerställa översättningar av högsta kvalitet för alla typer av dokument.

Vi fokuserar på att säkerställa att våra översättningar är korrekta samtidigt som vi tillhandahåller den bästa kundserviceupplevelsen. Vi ser till att våra certifierade armeniska översättningar förmedlar den exakta betydelsen och nyanserna av de texter du tillhandahåller. Med våra certifierade armeniska översättningstjänster kan du vara säker på att dina språkbehov kommer att tillgodoses med precision och omsorg.

Armeniska medicinska översättningstjänster

CE översättningsbyrå har satt standarden för armeniska medicinska översättningar i flera år. Vårt team av erfarna yrkesmän talar flytande både armeniska och källspråket, vilket gör att vi kan tillhandahålla korrekta översättningar av hög kvalitet med snabba handläggningstider. Våra erfarna lingvister har enorm klinisk kunskap och är specialiserade på att tillhandahålla korrekta översättningar i båda riktningarna, mellan armeniska och svenska eller engelska och armeniska eller andra språk.

Vi har åtagit oss att leverera översättningar av hög kvalitet som uppfyller eller överträffar branschstandarder. Låt oss ge dina medicinska meddelanden den precision de behöver, så att du kan vara säker på att morgondagens patient får samma servicekvalitet oavsett om de talar armeniska, svenska, engelska eller andra språk!

Armeniska juridiska översättningstjänster

Armeniska juridiska översättningar innebär material som erkänns som giltiga av armeniska myndigheter. Detta område innebär flera problem när man konfronteras med variationer som manifesteras i ett annat land. För att leverera högkvalitativa armeniska juridiska översättningar måste den armeniska juridiska lingvisten vara statligt certifierad, vara noggrann och ha känsla för detaljer.

Under många år har artiklar, familjerättsliga ärenden, testamenten, certifikat, avtal, invandringsdokument, säkerhetsärenden och många andra typer av dokument översatts snabbt och professionellt av CE, alltid enligt internationella standarder som fastställts för både käll- och målspråk. Vi kan översätta olika typer av armeniska juridiska dokument för dina behov.

Lokalisering av armeniska programvaror och webbplatser

Med ökande globalisering har armeniska programvaru- och webbplatsöversättningar och lokaliseringstjänster blivit avgörande för företag som vill nå internationell publik. Lokalisering är produkt- eller tjänsteanpassning till ett visst språk, kultur och önskad målmarknad. Med våra armeniska programvaru- och webbsajtöversättningstjänster, gör vi det möjligt för företag att få tillgång till de potentiella marknaderna från Armenien och dess diaspora.

Vi tillhandahåller korrekta programvaruöversättningar som gör det möjligt för alla användare av dina affärsapplikationer att få sina kulturella behov tillgodosedda, oavsett var de befinner sig. Vi förstår också behovet av lokalisering av användargränssnitt till språk som talas i Armenien för att de ska få en tillfredsställande upplevelse med dina produkterbjudanden. Spellokalisering består av flera olika faser, från obetydliga förändringar till inspelning av ljud samt anpassning av innehåll för att passa de kulturspecifika särdragen.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att expandera till nya marknader med våra professionella armeniska översättnings- och lokaliseringstjänster!

Teknisk översättning till armeniska

Tekniska framsteg är den viktigaste drivkraften för dagens globala ekonomi. Det driver behovet av specialiserade armeniska översättare som känner sig trygga när de hanterar teknikrelaterad terminologi.

Vårt armeniska översättningsföretag har samlat team av ämneslingvister som kan branschen. Således är våra tjänster avsedda att leverera det bästa av två världar i ett brett spektrum av projekt.

  • Patentöversättningar
  • Översättningar av utrustningsinstruktioner
  • Tekniska processöversättningar
  • Översättning av användarmanualer
  • Översättningar av tekniska instruktioner

Lands- och språkprofil för Armenien

Det armeniska språket, som också heter haieren, ingår i den indoeuropeiska språkfamiljen, som felaktigt anses vara en iransk dialekt. Språket omfattar cirka 6,7 miljoner talare spridda över hela världen. Den största delen finns i Armenien, följt av Georgien och Ryssland. Det finns minst 100 000 armenisktalande individer i Iran. Numera finns en liten del av talarna i Turkiet, Libanon, Egypten, Azerbajdzjan, Irak, Frankrike, USA, Bulgarien och andra platser.

Armeniska är uppdelad i några varianter: äldre, mellan och modern armeniska. Den sista består av två skriftliga versioner – västarmeniska och östarmeniska. Fram till 1915 upptäcktes cirka 50 dialekter, varav några uppvisade flera likheter.

När det gäller de först anlända armenierna i östra Anatolien finns det ingen säker information. Republiken Armenien är placerad på 47:e plats på Doing Business Index 2018 och den 13:e på delindexet för uppstartsföretag. Som en följd av det sovjetiska förflutna talar den breda majoriteten av befolkningen också ryska.

Begär en kostnadsfri offert för professionella armeniska översättningar

Är du ute efter översättningar från eller till armeniska? Leta inte mer, kontakta CE översättningsbyrå. Vi erbjuder omfattande armeniska översättningar skräddarsydda för dina specifika behov och din bransch.

kostnadsfri offert genom att skicka in dina dokument med vårt kontaktformulär. Ring eller maila oss och diskutera detaljerna i ditt projekt med en medlem i vårt team.

Med många års erfarenhet av översättningsbranschen kan du vara säker på att våra experter kommer att förse dig med korrekta armeniska översättningar för alla typer av dokument. Låt oss komma igång – begär en kostnadsfri offert idag!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök